هزینه آب شیرین کن کشاورزی و صنعتی چقدر است

هزینه آب شیرین کن کشاورزی و صنعتی چقدر است

هزینه آب شیرین کن کشاورزی و صنعتی چقدر است

Blog Article

شیرین سازی آب در بخش های صنعتی و استفاده از آن در کشاورزی، باغداری و غیره. یکی از کاربردی ترین راه ها برای مقابله با خشکسالی و بحران آب است. این دستگاه ها با استفاده از غشاهای نیمه تراوا قادر به حذف املاح موجود در آب نمک بوده و در نتیجه باعث بهبود کیفیت محصولات کشاورزی خواهند شد. دستگاه های آب شیرین کن صنعتی کشاورزی دارای تنوع بسیار زیادی بوده و قیمت های ارائه شده برای آنها بسیار متفاوت است. به همین دلیل ممکن است به دلیل تفاوت قیمت ها سردرگمی برای خریداران ایجاد شود. در زیر به ارائه چند عامل مهم در تعیین قیمت آب صنعتی کشاورزی برای نمک زدایی می پردازیم.
آب شیرین کن کشاورزی و صنعتی چیست؟
آب استخراج شده از آب های زیرزمینی در بسیاری از مناطق ایران حاوی املاح و املاح زیادی است. این آب ها منجر به کاهش کیفیت محصولات کشاورزی می شود و باید تصفیه شوند. علاوه بر این، آب دریا نیز منبع بسیار ارزشمندی در این زمینه محسوب می شود و می توان از طریق تصفیه در کشاورزی و صنعت از آن استفاده کرد. نرم کننده آب صنعتی یکی از تجهیزات تصفیه آب است که از روش اسمز معکوس برای جداسازی محلول های آب استفاده می کند.
غشاهای نیمه تراوا و غشاهای با منافذ بسیار کوچک در آب شیرین کن های صنعتی استفاده می شود. آب حاوی مواد محلول ابتدا وارد دستگاه شده و تحت فشار پمپ به سمت دیافراگم ها هدایت می شود. مواد محلول در آب نمی توانند از غشا عبور کنند و در نتیجه فرآیند جداسازی صورت می گیرد. آب عبوری از غشاها در برخی دستگاه ها، تجهیزات دیگر مانند اولترافیلتراسیون و فیلتر کربن و غیره برای تصفیه بیشتر آب استفاده می شود که در بخش کشاورزی کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.
هزینه آب صنعتی کشاورزی برای نمک زدایی
آب شیرین کن های صنعتی با قیمت های متفاوتی تولید و عرضه می شوند که دلیل این تفاوت ها عوامل بسیار موثر بر قیمت گذاری دستگاه می باشد. مهم ترین عوامل موثر بر قیمت گذاری آب صنعتی کشاورزی برای نمک زدایی عبارتند از:
ظرفیت نمک زدایی
نرم کننده های آب در اندازه ها و ظرفیت های مختلفی تولید می شوند، به همین دلیل مدل های خانگی بسیار کوچکتر از نمونه های صنعتی هستند. ظرفیت این دستگاه ها بر اساس دبی آب ورودی و عملکرد مورد نظر تعیین می شود. هر چه ظرفیت آب صنعتی برای نمک زدایی بیشتر باشد، مخازن آن بزرگتر بوده و بر این اساس از مواد بیشتری در آنها استفاده می شود. به همین دلیل، آب شیرین کن های بزرگ و با ظرفیت بالا، قیمت بالاتری دارند.
اجزای داخلی دستگاه
قطعاتی مانند غشاء و پمپ هوا، سیستم CIP، غشای نیمه تراوا، پک های تزریق ضد رسوب و سایر مواد شیمیایی و ضدعفونی کننده ها در آب شیرین کن های صنعتی استفاده می شوند. این قطعات از نظر کیفیت و برند سازنده متفاوت بوده و در بیشتر بخوانید نتیجه قیمت های متفاوتی دارند. هر چه قطعات با کیفیت بیشتری در یک دستگاه استفاده شود، قیمت نهایی محصول نیز بالاتر خواهد بود.
کیفیت خروجی آب شیرین شده
با توجه به اینکه کیفیت خروجی آب شیرین کن صنعتی کشاورزی باید در چه سطحی باشد، نوع قطعات و اجزای داخلی متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال در برخی از دستگاه ها علاوه بر ممبران و غشاهای نیمه تراوا از فیلتر شنی در مرحله پیش تصفیه دستگاه استفاده می شود. بعد از ممبران می توان از نانوفیلتراسیون و اولترافیلتراسیون استفاده کرد که برای کیفیت خروجی دستگاه موثر است. همچنین لازم به ذکر است که تعداد ممبران نیز در مدل های مختلف این دستگاه ها متفاوت است. با افزایش تعداد غشاها بدون شک قیمت دستگاه آب شیرین کن صنعتی کشاورزی افزایش می یابد.

Report this page